تاریخ نابودی بالقوه زمین تعیین شد!
ایسنا-تاریخ نابودی بالقوه زمین 16 مارس سال 2880 و زمانی خواهد بود که یک سیارک سرگردان در فضا احتمالا به سیاره خاکی برخورد کند.
قطر این صخره آسمانی یک کیلومتر اعلام شده و هر دو ساعت و شش دقیقه یک بار حول محور خود میچرخد.
با محاسبه دما و تراکم آن، تیم تحقیقاتی نیروهای واندروالس را که از تجزیهشدن سیارک جلوگیری میکنند، شناسایی کردهاند. این سیارک با سرعت 15 کیلومتر در ثانیه به سمت زمین در حرکت است و شاید به اندازهای به سیاره خاکی نزدیک شود که با سرعت 61 هزار و 160 کیلومتر در ساعت در اقیانوس اطلس سقوط کند.
توليد برق از نور خورشيد با اسفنج
محققان مؤسسه فناوري ماساچوست (MIT) به سرپرستي دکتر «هادي قاسمي»، اسفنج گرافيتي مبتني بر کربن را توليد کرده اند که از نور خورشيد برق توليد مي کند. به گزارش ايسنا، اين سيستم تنها به انرژي نور خورشيد 10 برابر شدت يک روز آفتابي نياز دارد . از طريق عمل مويرگي، آب به داخل منافذ ماده نفوذ مي کند و به شکل بخار تبخير مي شود؛ هرچه شدت نور خورشيد بيشتر باشد، بخار بيشتري توليد مي شود.
ماهواره اي با قابليت رصد يک جوجه روي زمين!
يک ماهواره با هدف ثبت تصاوير وضوح بالا از زمين روز چهارشنبه از يک پايگاه نظامي در کاليفرنيا به فضا پرتاب شد.به گفته سازندگان، ماهواره Worldview-3 مي تواند تصاوير اجسامي تا 30 سانتي متر را نيز ثبت کند. به گزارش ايسنا،اين بدين معني است که Worldview-3 مي تواند تعداد جوجه ها و فضاهاي پارکينگ را تشخيص دهد.ماهواره مذکور در ارتفاع 617 کيلومتري سطح زمين قرار گرفته است.(کنجکاو)